divendres, 1 de maig del 2009

Sant Jordi 2009

Gravació realitzada pels Matins de TV3 a la Plaça Catalunya de Barcelona Rosa Mari Ramírez Abella soprano (13 anys) i la Cobla la Principal de la Bisbal interpreten Rosa de Sant Jordi de Felix Martínez i Comín.




Debut de la Colla Sardanista Els Perduts de Begur el Dijous 23 d'Abril 2009 a la plaça de la vila. Primera ballada de sardanes en públic dels alumnes amb el mestre Enric Ferriol.


Amics de la Sardana de Vilassar de Mar - Ballada de Sant Jordi a la Plaça del Ajuntament, el diumenge 19 d'abril de 2009.

3 comentaris:

  1. Aquesta música és molt moguda, que fins i tot et donen ganes de ballar!!!

    ResponElimina
  2. Hola, amics sardanistes. Sóc la Rosa Mari Ramírez i Abella, la cantant que interpreta la sardana"Rosa de Sant Jordi" a la notícia que heu penjat el dia 1 de Maig. Vull remarcar amb molt d'entusiasme que l'ambient sardanista no decau. Us faig aquest comentari perque aquest estiu he fet bastants concerts i veig sempre places plenes de gent que disfruta escoltant sardanes. A Manlleu, per exemple, despres del concert hem van dir que hi havien hagut al voltant de 500 persones i a "la Gran nit de la Sardana de Canet de Mar" desde la tarda fins al final de la nit, va estar plena la plaça de la llenya. Per cert que aquí a Canet de Mar hi havia un ambient fantàstic i molt cuidat fins i tot van dedicar una sardana per incentivar la participació del més petits acompanyats per adults, contrariament al que podria pensar-se la participació va ser total. En resum, un concert de tarda fantàstic, una doble ballada divertidísima i un foc final impresionant! Us ho recomano pel proper any! Felicito des d'aquí a totes les Agrupacions sardanistes, tant a aquelles amb les que he tingut relació aquest estiu com a les que no ens coneixem, per l'esforç i la il.lusió i la feina feta.
    No vull oblidar a les Cobles que m'han acompanyat fins ara: La Principal de La Bisbal, La Flama de Farners i La Cobla Sabadell.
    Visca la Sardana!

    ResponElimina
  3. Amics està molt be que tingueu a la Rosa Mari al blog l'he seguida aquest estiu en més ocasions: a Manlleu va fer un concert amb la Flama de Frners que va ser inmillorables, tant ella com la cobla ens varen fer unes interpretacions fantàstiques al You Tube hi ha un Saltiró de la Cardina com no n'heu sentit cap. També la vaig sentir a Canet de Mar amb la cobla Sabadell i va cantar un Somni que feia posar la pell de gallina, pero aquest no he vist que ningú l'hagi penjat.
    Ja veieu que soc un admirador total peró és que canta molt bé i llegint l'escrit que ha deixat en el vostre blog encara em cau millor perque la veig molt simpàtica i sap el que vol,això que només te 13 anys,
    Rosa Mari: Com que se que visites aquest blog deixa'm felicitar-te de tot cor i com dius tu sempre Visca la Sardana.

    ResponElimina