dilluns, 4 de gener de 2010

Concert al Teatre Bartrina de Reus - Presentació del nou CD Camins d'il·lusió

Reus ens acull en un 2 de gener curull de gent pels carrers, que cerca els regals de Reis. Ens sorprèn el formigueig i la vitalitat comercial de la capital de comarca del Baix Camp. L'endemà és dia 3 i nosaltres hem gaudit de tot allò que la població ens ofereix: comerç, cultura, concert...En arribar a la ciutat fem l'itinerari per cercar el lloc del concert: El teatre Bartrina. Seguim el carrer Major de cap a cap i el trobem camuflat amb el nom de Centre de Lectura. Seguim el carrer del darrere i finalment trobem el rètol que l'identifica a la Plaça del Teatre.
És el dia en que es fa el concert de sardanes que estan incloses en el nou CD de la Reus Jove, "Camí d'il·lusions". Un CD, dues lletres, que s'omplen de sons de sardana. Un CD representa l'esforç de composició, organització, dinàmica, captació, gravació... En la calma dels dies propers gaudirem de cada una de les composicions i apreciarem l'aventura, l'alegria, l'espiritualitat, la calma, la rauxa... de cada un dels compositors que hi han participat.La cobla Reus Jove ens interpreta les sardanes següents:

1a part:

  • Un camí d’il·lusions – Pitu Chamorro i Ramos
  • Clan – Carles Martí I Frasquier
  • La joia dels 10 anys – Antoni Guinjoan i Simeón
  • Joves triomfants – Lluís Alcalà i Baqués
  • 10 anys de somnis – Alfred Abad i Gascon
2a part:
  • Com a casa – Conrad Rafart i Arza
  • El seient de l’ànima – Xavier Piñol i Garcia
  • Vides paral·leles – Eduard Sendra i Nogués
  • Please don’t stop the music! (estrena) – Marc Timón i Barceló
  • Re(10)us jove (estrena) – Carles Santiago i RoigEn el món de la sardana necessitem nous camins d'il·lusions que motivin també a ballar a la gent jove. Necessitem fer creure que sardanejar elimina el colesterol, que és la xàldiga de la vida. Ens manca vendre el producte amb un embolcall encisador als ulls de la gent. Ens manca un programa concurs de sardana a la TV.


Sardana "UN CAMÍ D'IL·LUSIONS" de PITU CHAMORRO dedicada a la COBLA REUS JOVE i que dóna titol a l'últim Cd de la cobla, en commemoració del 10è aniversariSardana "Vides paral·leles" d'EDUARD SENDRA I NOGUÉS,Estrena de la sardana "Please don't stop the music" de MARC TIMÓN I BARCELÓ
Sardana "COM A CASA" de CONRAD RAFART I ARZA dedicada a la COBLA REUS JOVEMúsics: ALEIX VAQUÉ, JORDI OLESTI, NATÀLIA SEGURA, NÚRIA FONT, NÚRIA PUJALS, JORDI GIL, CARLES MARTÍ, XAVIER IDIARTE, CARLES SEGURA, LLUÍS MONTSERRAT, EDUARD SENDRA. Director: Francesc Gregori.
Informació proporcionada per la
Júlia de Solsona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada