dilluns, 22 de febrer del 2010

Diada del soci a les Roquetes

El passat 21 de febrer del 2010, va ser la Diada del soci de l'Agrupació Sardanista L'Ideal d'en Clavé de les Roquetes.



Van començar al matí amb la festa del 50è Aniversari de l'Agrupació en el Parc de la Guineueta i amb pregó de sortida, en Tomàs Molina ( l'home del temps de TV3) va ser el pregoner. La Cobla-Orquestra Montgrins ens va fer gaudir amb una ballada de sardanes ven balladores. També l'Agrupació va fer la presentació del cava amb motiu del seu Aniversari.



Ahir va debutar un nou music amb els Montgrins, (contrabaix) es tracte d'en Jordi Company, nasqué fa 33 anys al Far d'Empordà (Figueres), abans tocava amb l'Orquestra Costa Brava.



A 2/4 de 6 de la tarda en el Pavelló de Can Dragó, la Cobla-Orquestra Montgrins conjuntament amb el Grup d'Havaneres Port-Bo, van fer un Concert extraordinari, barrejant havaneres i sardanes i tot dirigit de la mà de n'Antoni Mas, (nebot de Francesc Mas i Ros). En Acabar els Montgrins van fer ball de Festa Major.


Entre la música i sardanes que van tocar vull destacar:

Mediterraneo d'en Joan Manuel Serrat,




Torroella Vila Vella de Vicens Bou




Cinc Rossinyols de F. Mas Ros





El Grup d'Havaneres PORT-BO de Calella de Palafrugell, van actuar conjuntament amb la Cobla-Orquestra Montgrins van cantar la sardana: Les aromes de Queralt.




Informació proporcionada per la Carme Pruñonosa

1 comentari:

  1. Tot agraïnt l´avantatge de les noves tecnologies, amb aquest "repertori", aconseguiu, "tocar" el voraviu de dolços records personals....llarcs assajos de colla ab "Torroella", emotives "manetes" amb "Mediterraneo" i fints i tot, sardanes amb regust d´havaneres amb la molt apreciada veu d´en "Fonso", flanquejat amb en Mineu i en Carles.
    Moltes mercés
    Francesc

    ResponElimina