diumenge, 28 de març del 2010

Diumenge de rams, 70è Aplec de Vic

Vic, una ciutat amb una gran plaça Major, que crida l'atenció perquè és de terra i no està enllosada.







A quarts de cinc de la tarda no es veu encara gaire gent pel carrer, però comença el 70è Aplec de sardanes i es va omplint tota la plaça. Arriben sardanistes de molts poblets de l'eix i d'altres de més lluny. L'eix ha sigut una carretera que ha escurçat camí i ha acostat pobles. Planten les cadires al costat de l'entarimat de les cobles i agafen els gravadors per segrestar el so de sardanes obligades o d'alguna estrena.



La Cobla Costa Brava ens ha oferit la sardana obligada de tenora "El tutut de l'avi" de Ricard Viladesau i ha estrenat la sardana "Canvi d'aires" de Conrad Rafart. La Flama de Farners ens ha interpretat l'obligada de tible "Refilets de l'Empordà" de Francesc Mas Ros.





El rellotge de la torre marcava segon a segon el pas d'una tarda agradable plena de sons de sardana. Per què circula el temps tan de pressa quan passes aquests moments tan agradables? Viu el moment i desa'l!


La COBLA COSTA BRAVA, interpreta la sardana de Ricard Viladesau "EL TUTUT DE L'AVI" Tenora: CONRAD RAFART



REFILETS DE LA SELVA" de FRANCESC MAS I ROS, interpretada per la COBLA LA FLAMA DE FARNERS. Tible solista: FELIP MORALES.



"LES CAMPANES DE BREDA" de JOAN LLUÍS MORALEDA, interpretada per la COBLA COSTA BRAVA


Informació proporcionada per la Júlia de Solsona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada