dimarts, 31 de març del 2009

La Maria de Can Ton

Aplec de Calonge 2009


El diumenge, dia 29 de març la cobla Baix Empordà va estrenar la sardana La Maria de Can Ton d'Amadeu Cuadrado dedicada a la Maria col·laboradora incansable de l'Aplec de Calonge. No cal dir que es va emocionar i no va poder controlar la llàgrima. I és que una llàgrima és l'expressió d'un sentiment incontenible ple de joia, alegria i sentit.
Aquest any a l'aplec de Calonge celebrat al Pavelló d'esport van intervenir-hi les cobles Baix Emporda, Ciutat de Girona i Costa Brava.

Els sardanistes vam trobar a faltar el Jordi Pujol, tenora de la Cobla Ciutat de Girona. Estava hospitalitzat. Esperem que es recuperi aviat. Des d'aquí el nostre record per ell.




L'Ivan Joanals, tenora de la Cobla Contemporània es va deixar veure, per l'Aplec. Resulta que estava lesionat d'un dit i estava de baixa. Es poc comú veure a un membre d'una cobla un dia de festa.
Resulta que els contemporanis han innovat i com que ja han acabat els CD, han editat un llapis de memòria d'una o dos gigues i hi han posat tots els discos compilats.









Les fotos i les informacions han sigut recopilades per a la Júlia de Solsona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada