dijous, 30 de juliol del 2009

Ballada d'estiu amb la Jovenívola

El dimecres 29 de juliol (Santa Marta) la cobla Jovenívola de Sabadell ens va fer gaudir d'una maravellosa audició de sardanes a les 10 de la nit en el Passeig de Mar de Palamós. Feia una calor pròpia d'una nit d'estiu a la Costa Brava, ni una gota de vent.



A Palamós tots els estius programen audicions el dimecres a la nit i el diumenge a la tarda. Els turistes d'aquí i els d'allà escolten els sons que els regala la nit juntament amb el vaivé de les onades que fan l'acompanyament.


Després de sopar, quan el sol ja no escalfa, sortir a parar la fresca i poder escoltar els nostres sons i ballar la nostra dansa, és un plaer dels mesos de juliol i agost. I em demano, després d'una ballada, no seria molt refrescant un bany marí nocturn?



Retrobar-te, si és el cas, amb coneguts amb els quals has compartit ball, interessos i aficions, té el seu alicient. Talment com els cargols quan senten tempesta, sortim nosaltres a la recerca del que ens agrada i brindem celebrant una nova nit on la mitja lluna espia els nostres rítmics passos.


Els vídeoferits i els fotoferits de la sardana capten els moments màgics que després penjaran al youtube o a internet i faran que la sardana sigui més coneguda, apreciada i escoltada.

Sardana "L'Aplec de Santa Perpètua" de


Sardana "El Palau de la Fosca" de Pitu Chamorro

Sardana "Colla Dansa Eterna" de Francesc Mas i Ros (Caldes de Malavella, 1901-1985)



Informacions proporcionades per Júlia de Solsona i Pere Minobas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada