dilluns, 19 d’octubre del 2009

41è Aplec de la Sardana Aplec de Tardor Les Roquetes 2009

El passat 18 d´octubre al Parc de la Guineueta es van concentrar les cobles: La Principal de la Bisbal, Principal del Llobregat, Els Montgrins i la Sant Jordi Ciutat de Barcelona.



Els organitzadors de l'Agrupació Sardanista l'Ideal d'en Clavé, van fer un homenatge als Montgrins per els seus 125 anys d'història en el món de la Sardana, hi havia nombrosa gent arribats de tot arreu, només de la Catalunya Nord varen venir tres autocars plens, només parlaven en francès, però que bé que ballaven les sardanes!!



En Ramón Rodón President de l'Ideal d'en Clavé, en Josep Pomés President de la Comissió d'Aplecs de les comarques Barcelonines i en Jordi Hereu Alcalde de Barcelona, van ser els encarregats de donar un record a tots als components dels Montgrins i en acabar en Martí Camós, Tenora i representant dels Montgrins va dir unes paraules d'agraiment a les Roquetes i a tots els que érem allà presents.



El compositor Sigfrig Galbany, natural de Cabrils, els hi va dedicar la sardana que els Montgrins mateixos van fer l´estrena, al seu títol: SEMPRE MONTGRINS, una sardana molt balladora!!
La sardana del " fanalet " va ser la de conjunt amb les quatre cobles i va ser la sardana EL PARC DE LA GUINEU del compositor Pere Fontàs.



Al dinar de " Germanor " érem més de 400 persones , tot un exit !!



Informació proporcionada per Carme Pruñonosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada