diumenge, 28 de març del 2010

38è Aplec de la sardana de Masnou 2010

El dia ens va acompanyar amb un sol radiant, durant tot el dia varem tenir una mostra de la primera Trobada de les Arts del municipi amb pintors locals. L'hora del dinar de germanor érem més de 200 persones.


Entre els assistents hi havia sardanistes vinguts de tots els racons de Catalunya, fins i tot va venir un autocar del municipi del Morell (El Tarragonès), també van estar present durant tot el dia l'Alcalde de la nostra vila, Sr. Eduard Gisbert, Regidors i regidores del municipi, el President de la Federació Sardanista de Catalunya, Sr. Bartomeu Durán, els compositors de sardanes Tomàs Gil i Membrado i Joan Làzaro, Presidents d'altres entitats sardanistes, culturals i d'esbarjo, sardanistes del Masnou, socis i amics.



L'estrena de la sardana va ser del compositor: Sigfrid Galbany i Abril de Cabrils i aquesta sardana la junta de l'Agrupació Sardanista, l'ha va volguer dedicar a l'entitat Gent del Masnou per el seu 25è Aniversari, el títol de la sardana es: 25 anys de Gent del Masnou.


A la tarda va haver concurs de colles improvisades i de les 10 colles participants, la guanyadora va ser : Pinsans i Caderneres.



A tots els que vareu venir a l'Aplec: Moltes gràcies per la vostre assistència, sense vosaltres l'Aplec no ves estat possible.

Les sardanes de lluïment son:
Principal de Llobregat: L'amic Homar, d'en F.Mas Ros, (obligada de Cobla)´
Marinada: Portugalenca, de Roura i de Saló (obligada de tenora)
Jovenívola de Sabadell, d'en Ferràn Carballido (obligada de Flabiol)



Carme Pruñonosa
Presidenta Agrupació Sardanista del Masnou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada