diumenge, 9 de maig de 2010

68è Aplec de Mollet del Vallés

El dia 1 de Maig Mollet del Vallès es va omplir de sardanistes vinguts de tots els indrets de Catalunya, el temps no els va acompanyar i van tindre que fer l'Aplec a la carpa del Pavelló Municipal, però això no va ser cap obstacle per desmereixia la festa, al contrari.


Les cobles van tocar com mai La Mil·lenària, La Jovenívola de Sabadell i la Sabadell van ser les cobles d'aquest Aplec.En el 68è Aplec de Mollet del Vallès hi va haber tres estrenes: "Victòria" d'en Jaume Boix i Pujol, "Mollet 2010" d'en Jaume Cristau i Brunet i "A la Junta de tradicions" d'en Joaquim Soms i Janer.(Les tres molt maques i balladores)

Voldria destacar la sardana de lluïment de la Jovenívola de Sabadell d'en Ricard Viladesau "El tutut del avi" obligada de tenora, en Ferràn Miàs la va interpretar amb una força inmillorable! Felicitats Ferràn!! va ser molt aplaudida tan per la sardana , per la cobla i per la tenora que la interpretava.


Programa de l'Aplec
Imatges i clip de l'Aplec de Mollet.
Fixeu-vos amb el contrabaix de la Mil-lenària en el clip.
Fragments de la Sardana de lluïment interpretada per la cobla Jovenívola de Sabadell, EL TUTUT DE L'AVI del mestre Ricard Viladesau.


Informació proporcionada per la Carme Pruñonosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada