dimarts, 1 de juny del 2010

II Aplec de la Sardana a la Vila del Morell (El Tarragonès)

Dia 23 de Maig de 2010, a les 11 del matí va començar l'Aplec amb força afluència de públic i sardanistes, tots vinguts de les rodalies els que érem de mes lluny érem nosaltres que venie'm del Maresme i un parell de sardanistes de la Catalunya Nord.





Al matí hi havien les Cobles Cossetània i la Reus, l'última sardana del matí va ser la de conjunt i van tocar l'estrena del compositor local i flabiol de la Cossetània, en Sergi Gonzalez, la sardana porta per nom: l'Aplec del Morell i es la primera sardana dedicada a la Vila del Morell.







En acabar ens van convidar a tots els assistents a un vermut i després varem anar al Dinar de germanor, tot seguit ens van portar a veure una exposició de quadres d'una pintora local "La Maria" i seguidament vam retornar a l'Aplec. A la tarda només hi havia la Cobla Cossetània, però els sardanistes no van deixar de ballar ni una sardana.





Des d'aquesta pàgina vull agrair i felicitar a tots els membres de la junta sardanista del Morell, per aquest Aplec i per l'acollida que ens van fer tant a mi com en els meus companys i encoratjar-los a que segueixin endavant amb la nostra cultura i la nostra dansa.



Visca la Sardana!

Informació proporcionada per Carme Pruñonosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada