dilluns, 18 de juliol del 2011

Notes de Concert

Nou llibre de David Puertas sobre compositors catalans i música de cobla

Per fi us puc anunciar que el meu nou llibre ja ha vist la llum!

Es titula NOTES DE CONCERT i és un recull d’articles sobre compositors catalans que he anat publicant en diferents llocs en els darrers 20 anys. El llibre repassa la trajectòria i l’obra de 60 autors, amb comentaris a més de 200 obres.

La meva estreta vinculació al món de la cobla i la documentació que he recollit al llarg dels anys m’ha permès tractar tots aquests autors no solament des del punt de vista simfònic, de cambra i escènic, sinó també des de la seva creació en el camp de la música popular.

Al costat d’autors que fàcilment relacionem amb la cobla (Serra, Garreta, Morera, Toldrà, Oltra, Comín, Bernat, Moraleda, etc) hi ha articles sobre d’altres que també l’han tractada (Montsalvatge, Amargós, Brotons, Casals, Lamote de Grignon, Taverna, etc).

NOTES DE CONCERT compta amb deu il·lustracions de la Laura Borràs plenes de bon humor i bon gust. El llibre l’ha publicat Sebla Edicions, una editorial molt jove que, amb el meu, ja té dos llibres en catàleg: tot és començar!

Com que NOTES DE CONCERT parla de música, hem obert una pàgina web des d’on podeu escoltar bona part de les obres que s’esmenten al llibre. Podeu visitar-nos a:

http://www.notesdeconcert.com/

A la web també podeu llegir les crítiques sobre el llibre que han aparegut a la Revista Musical Catalana, Serra d’Or, diari Avui, TimeOut, etcètera.

Podeu adquirir NOTES DE CONCERT a la vostra llibreria habitual o a través de la web i el rebreu per correu.

Si us sembla interessant, doneu-me un cop de mà amb la difusió i feu arribar aquesta notícia als vostres amics.
Moltes gràcies, salut i música!

DAVID PUERTAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada